M N D F L – basics – avagy az alapok alapja

Egyéni konzultációt követően egy három alkalmas alapozó programon vehetsz részt. Ezen az egyéni foglalkozáson tudod elsajátítani azokat az alaptechnikákat, melyek szükségesek a hatékony mozgáshoz, nemcsak az edzéseket, hanem a mindennapi tevékenységeid során egyaránt.

Tudjuk, hogy a rehabilitációs gyakorlatok alapvető fontosságúak mind a prevenció, mind pedig az izmok visszaerősítése során, DE! újra tanítani az agyunkat, hogy hatékonyan használja testünk központját, a core izmokat, mindennapjaink során, még nagyobb hőstett. Ezt az újraprogramozást kezdjük el, tanítjuk meg neked ezen három alapozó óra alkalmával. Az órán tudatosan, testünk apró mozgásaira fókuszálva, helyreállítjuk az agy-izom kapcsolatokat, kijavítjuk az egyensúlytalanságokat.

Alapvetően a mélyizmokra koncentrálunk: a rekeszizomra, gátizomra és a haránt hasizomra, tesszük mindezt a légzés összehangolásával. (*alapvető anatómiai ismereteket a blog bejegyzéseknél találsz) Így építjük fel az erős alapokat, és a technika elsajátításával hatékonyan tudsz részt venni már a csoportos óráinkon is.